Nieuwe workshop: Puur Natuurlijk Vrouw

IMG_20151024_140114.2Vorige zaterdag was er van uitslapen geen sprake. Ik werd om 9 uur verwacht in Sint-Niklaas voor de opleidingsdag “Puur Natuurlijk Vrouw”.  Deze kruidenworkshop zal één van de nieuwe thema’s zijn uit het aanbod van FEMMA in 2016. Na een gezellige ontvangst met koffie, thee en wat lekkers volgde een heel interessante inwijding in het thema. De sessie werd gegeven door Anntje Peeters, gezondheidscoach en herboriste. Voor de start had ik een kort gesprek met haar, waarin ze me vertelde dat vrouwenkruiden haar lievelingsthema zijn. Dit was duidelijk te merken aan haar enthousiasme en kennis.

Er werd stilgestaan bij het onderscheid tussen groenteachtige en medicinale kruiden. In drie stappen werd getoond hoe we tot een optimale vrouwelijke gezondheid kunnen komen. Ook konden we van vele dingen proeven. Het was voor mij een heel verrijkende ervaring.

Het enige minpuntje van de dag vond ik, dat er – bij het geven van de workshop in de afdelingen – geen syllabus voor de deelnemers beschikbaar zal zijn (zelfs geen receptenfiches). Er zal gewerkt worden met het boek dat aangekocht kan worden aan voordeeltarief via FEMMA.

Anntje had gezorgd voor een heel mooie presentatie (ik heb het wel eens anders geweten!). Dit jaar werd er met haar een topkeuze gemaakt: een inspirerende vrouw die goed voorbereid was en de materie heel goed kon overbrengen.

Iedereen ging  –  zoals elk jaar –  met de lesgeversnota en de powerpoint naar huis, maar we werden door FEMMA extra verwend en kregen allemaal het boek “Puur Natuurlijk Vrouw” cadeau.

Ik heb er alvast veel zin in!

Puur Natuurlijk Vrouw door Anntje Peeters – Uitgeverij Manteau – ISBN 978 90 223 3096 8

Advertentie

One thought on “Nieuwe workshop: Puur Natuurlijk Vrouw

  1. […] boek moet ik dringend lezen! In januari start bij Femma immers het nieuwe werkjaar! De workshop “Puur natuurlijk vrouw” – die ook ik ga geven – is op dit boek gebaseerd. Ik heb het al […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: