Deauty Box Januari

Deze maand ontving ik mijn Deautybox wat later dan gewoonlijk, wat waarschijnlijk te maken had met de verlenging van mijn abonnement.

Iedere maand is de box samengesteld rond een bepaald thema en deze keer is dat “verzorging”. Na de feestdagen is dit wel het uitgelezen moment; tijd om ons lichaam en ons gelaat eens extra te verwennen!

IMG_20160211_132418

Deze maand zaten er vier producten in de Deautybox.

Balance Me – Super moisturizing Hand Cream – 30 ml

Full size: 50 ml, aanbevolen verkoopprijs: €13.40

Balance Me – Radiance Face Mask – 30 ml

Full size: 75 ml, aanbevolen verkoopprijs: €24.10

Unani – Il Luminate Dagcrème – 50 ml

Full size: 50 ml, aanbevolen verkoopprijs: €29.00

Unani – Absolute Care Nachtcrème – 50 ml

Full size: 50 ml, aanbevolen verkoopprijs: €9

 

Balance Me is voor mij een nieuw Brits merk. Wat me opvalt bij de twee producten is de geur. Hij is anders dan we van verzorgingsproducten gewend zijn. Ik moet onmiddellijk denken aan aromatherapie. Als ik mijn kistje met etherische oliën open, ruik ik dezelfde geur. Even de website checken… en ja hoor ze maken gebruik van etherische oliën. Ik vind het trouwens een heel overzichtelijke website.

Met een handcrème ben ik altijd zeer gelukkig. Omdat het een klein formaat is, past hij perfect in mijn handtas! Ik wil er altijd één bij me hebben. Deze heeft een heel aangename geur, een beetje medicinaal, maar daar hou ik wel van. Hij is vrij dik en na een poosje voelt hij niet meer vettig aan.

Het  tweede product is een masker. Bij het aanbrengen voelt het aan als een scrub. Vreemd, maar ik vind het wel leuk! Het heeft net als de handcrème een speciale geur, maar best wel lekker! Als het product op je huid ligt, voel je precies de werking van klei. Eigenlijk is het voor mij een product met een dubbele werking: enerzijds een  goede reiniger en anderzijds een masker. Mijn huid voelt nadien superzacht aan.

Ik ben fan van het merk en hoop er in de toekomst nog producten van te mogen ontdekken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een tijdje geleden maakte ik via Deautybox reeds kennis met Unani. Toen kregen we een serum en een mist van Unani. Ik vind het positief dat we deze maand zowel een dag- als een nachtcrème mogen ontdekken. Je kan ze dan samen testen! Positief is ook dat het twee full-size producten zijn: je hebt een voldoende hoeveelheid om het product lang genoeg te gebruiken en zo te zien hoe je huid erop reageert! De geur van de nachtcrème vond ik niet aangenaam, beetje muf. De werking van de crèmes vind ik goed. Wat ik wel spijtig vind is het ontbreken van een SPF in de dagcrème. Ook het feit dat het tubes zijn is voor mij een pluspunt (kwestie van hygiëne). Toch kan Unani mij niet echt overtuigen. De producten zijn niet slecht, maar ik ga de mijne er niet door vervangen. Het verschil van prijs tussen de dag- en de nachtcrème vind ik wel vreemd. Misschien een foutje? Dan maar even googelen. Maar het is niet zo evident om info over Unani te vinden. De website van dit Spaanse verzorgingsmerk maakte mij ook niet veel wijzer… weinig uitleg en geen prijzen. Eigenlijk begrijp ik niet echt waarom Deautybox dit merk zo promoot: info over het merk is moeilijk te vinden, eveneens waar je het product kan kopen en wat de prijzen zijn.

 

Toch ben ik niet ontevreden over deze box. Ik ga de vier producten allemaal volledig opgebruiken. Het is natuurlijk moeilijk om over skincareproducten snel een mening te geven, maar mijn eerste indruk is wel positief.

 

5 thoughts on “Deauty Box Januari

  1. Mrs. Brubeck schreef:

    K vind het leuk, maar precies wel duur, krijg je dan elke maand producten van rond de 20euro dat je moet betalen?

    Geliked door 1 persoon

    • sandravda schreef:

      Ieder jaar met de solden doen zij ook een promotie. Ik heb toen mijn abonnement verlengd en heb voor 12 maanden 148 € betaald. Nu denk ik dat het op ongeveer 16 € per box komt. Ik heb het voor jou eens uitgerekend en de waarde van deze box komt op 55,68€. Natuurlijk als er producten in zitten die je echt niet leuk vindt heb je pech! Dat gebeurt natuurlijk wel af en toe, maar dan geef ik ze gewoon aan iemand anders.

      Geliked door 1 persoon

  2. Hilde schreef:

    Bij het doorlezen van jouw bericht, vroeg ik me vooral af, waar je deze produkten dan kan verkrijgen. Maar het is blijkbaar niet zo evident om dat te achterhalen, zoals je zelf ook schrijft.

    Geliked door 1 persoon

    • sandravda schreef:

      Inderdaad, vaak kan je producten die in de box zitten gewoon in de parfumerie of bij de apotheker verkrijgen. Dat was deze maand het probleem: Balance me kan je via internet bestellen (maar dat doe ik eigenlijk niet) en Unani dat is echt een probleem! Daarom heb ik het er ook bij vermeld.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie