Spa Summer Movies op de rotonde in Wenduine

IMG_20160806_145017Na Middelkerke en Blankenberge was Wenduine de derde en de laatste badplaats waar de “Spa Summer Movies” neerstreken. De Rotonde werd vrijdag, zaterdag en zondag helemaal ingepalmd door het supergezellige “Spa-dorp”. Je kon er Spa Touch of en Spa Fruit van het bekende watermerk proeven, films bekijken en de allerkleinsten werden zelfs extra in de watten gelegd!

Jaren geleden was er in de vakantiemaanden iedere dag wel iets te doen op de Rotonde in Wenduine, maar dat is ondertussen flink verminderd.
Spa Summer Movies was een event dat ons deed terugdenken aan vroeger 🙂

IMG_20160807_105639 (2)

Iedere dag werden er twee films vertoond: in de namiddag een animatiefilm en ’s avonds een film voor het hele gezin. Op zaterdag was er ook een laatavondfilm, waar wij naartoe zijn geweest. Het was ontzettend leuk om op de dijk ’s avonds een film te bekijken, al werd het op het einde wel wat frisjes! Sommige mensen hadden een dekentje bij om zich warm te houden. Daaraan hadden wij natuurlijk niet gedacht! Spy is een Amerikaanse komische actiefilm uit 2015 met Melissa McCarthy. Hij werd twee keer genomineerd voor een Golden Globe. Topfilm!

IMG_20160806_213241 (2)

Uiteraard kon je de ganse dag Spa proeven.
“Spa Touch Of …”  is bruisend mineraalwater met een smaakje. Je kan kiezen tussen citroen, munt, zwarte bes, pompelmoes en twee nieuwe smaken: appel en perzik. Ik heb ze allemaal geproefd behalve munt, want dat lust ik echt niet. Ik vond ze allemaal heel lekker, alleen de perzik vond ik iets minder, een beetje flauwer. Er zitten geen calorieën, zoetstoffen of kunstmatige toevoegingen in! Deze gearomatiseerde waters  zijn 100% natuurlijk. De geur is steeds veel geprononceerder dan de smaak, want die is heerlijk en subtiel! Spa heeft dit goed gezien in een tijd waarin veel mensen bezig zijn met een gezonde levensstijl.
Spa Fruit zijn eigenlijk limonades zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Dit is een mooi alternatief voor de calorierijke frisdranken! Ze bevatten maximum 140 kCal voor een flesje van een halve liter, terwijl dezelfde hoeveelheid Coca Cola 210 Kcal bevat. Er zijn 7 verschillende smaken: lemon cactus, citron, appel, orange, citrus fruit, forest fruit en grenadine. De lemon cactus vond ik heel lekker, de grenadine beviel mij absoluut niet, veel te zoet. De andere heb ik niet geproefd.

spa2

Voor de kinderen waren er fruitsatés en die zagen er verrukkelijk uit! Ze konden ook plaktattoos laten zetten, zelf een etiket voor hun Spaflesje ontwerpen en zich laten fotograferen.

Als het weer een beetje meezit, vind ik onze Belgische kust fantastisch.
En als er dan nog zo iets leuks te doen is, dan is het helemaal top!
Houden jullie van de kust?

Advertentie

10 thoughts on “Spa Summer Movies op de rotonde in Wenduine

 1. Wij wonen op een ademstoot van de kust, en blijven er zot van. Het filmgedoe 🙂 kende ik nog niet…

  Like

 2. Samaja schreef:

  Lekker hé, die spa met een smaakje. Ik ben fan van de grapefruit variant :-).

  Geliked door 1 persoon

 3. Billy schreef:

  ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord…

  Geliked door 1 persoon

 4. Falderie schreef:

  Ik vind die nieuwe drankjes van Spa ook superlekker! Heb het kunnen proeven dankzij The Insiders!

  Waar is de tijd. Vroeger werd er superveel georganiseerd op de Rotonde in Wenduine. Was altijd tof!

  Geliked door 1 persoon

 5. […] Zaterdag na de Spa Summer Movies begon de wedstrijd van Kirsten Flipkens tegen Venus Williams. Wat speelde Flipper […]

  Like

 6. Flavie schreef:

  Ik vind het heel fijn om aan de kust te zijn, zeker als het mooi weer is!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: