Afscheid en verhuizen

zee1De voorbije week was voor mij niet echt fijn. Het appartement aan zee, dat wij reeds meer dan tien jaren huren, hebben we opgezegd. Soms gingen we maar één keer per maand en met de herfst voor de deur zou dat zeker niet verbeteren. Het was zonde van het geld, maar het gaat wel vreemd zijn na al die jaren…

Het appartement is door ons bemeubeld, dus daar dook het eerste probleem al op: wat doen we met de meubelen? Gelukkig kunnen we het meeste thuis zetten! Alleen een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedjes, een nachttafel, een tweedeurskast en 2 bureautjes met stoelen kunnen we niet kwijt. Dan maar op internet: Kapaza en Tweedehands.be. Iedereen blijkt op het internet te verkopen, maar ik heb maar weinig reactie gekregen; enkel van een heel twijfelachtige persoon waaraan we niet wensen te verkopen.  Nu is me aangeraden om het niet als slaapkamer aan te bieden, maar als afzonderlijke items. Ik ben benieuwd…

Vermits we onze slaapkamer thuis gaan vervangen door die van aan zee, moest ik niet enkel het appartement, maar ook onze slaapkamer leegmaken.

Verbodsborden voor op straat zodat de verhuisfirma voor de deur kon staan, was blijkbaar ook niet zo eenvoudig. Vermits wij op een hoek verbleven en daar geen parkeerstrook aanwezig is, moest er ook een speciale aanvraag ingediend worden om de ladderlift op het voetpad te plaatsen. Toen ik gisterenmorgen aan zee  kwam,  stonden de borden te ver; dus voor het gebouw naast ons. Gelukkig was dit snel opgelost!

Vanmiddag staat hopelijk alles bij ons thuis, maar dan begint het uitpakken en de kasten thuis herschikken. Daar zal ik ook nog wel een tijdje zoet mee zijn.

 

Advertenties

11 thoughts on “Afscheid en verhuizen

 1. succes ermee! Wat een gedoe zeg..

  Liked by 1 persoon

 2. Mrs. Brubeck schreef:

  Hebben hetzelfde meegemaakt toen mijn schoonouders vorig jaar app verkochten aan zee, waar moesten al die spullen naartoe?
  Wij vonden het ook niet zo fijn, hebben er veel tijd doorgebracht, ook toen de kinderen klein waren…

  Liked by 1 persoon

 3. Falderie schreef:

  Niet leuk. Inderdaad wat raar he…
  Maar elk nadeel heb zijn voordeel: nu kunnen jullie ook eens een andere kustgemeente gaan ontdekken! 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Hilde schreef:

  Ik zag het ook op FB verschijnen, Sandra, dat je de meubels te koop aanbood. Had het nu een jaartje later geweest…dan…misschien… Ik hoop dat je alsnog goede kopers vindt. Je weet in elk geval wat gedaan zo te lezen ;-).

  Like

 5. Flavie schreef:

  Een grote stap wellicht… hopelijk geraak je wegwijs tussen al die extra spullen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: