Stylingadvies tijdens het Antwerp Fashion Weekend

hat-783146__180

De modeweken van New York, Londen, Milaan en Parijs lopen op hun einde. Naast die steden wordt ook Antwerpen internationaal gezien als een echte modestad; denk maar aan de Modeacademie, het MOMU, de Antwerpse Zes en andere bekende Antwerpse ontwerpers, de winkelstraten voor ieders budget,…

De eerste zondag van de maand is het traditiegetrouw koopzondag. In oktober was hierrond een gans weekend gebouwd: het Antwerp Fashion Weekend. Dit mode-event vond plaats op verschillende locaties in de stad (Wapper, Nationalestraat, Meir, …). Je kon er van alles beleven. Het begon op vrijdagavond met een congres over retail in Antwerpen. Verder waren er modeshows en was er zelfs Fashion on Wheels waarbij modellen kleding showden op een fiets of skateboard.

hat-1106942__180Er werd ook gratis stylingadvies gegeven tussen 16 en 18 uur op de Teniersplaats. Twee collega’s en ik stonden ter beschikking van de shoppers. Omdat er regenachtig weer voorspeld was, werd er een tentje geplaatst zodat we droog zouden staan. En gelukkig maar, want het heeft de ganse namiddag geregend! Terwijl Christel en Inge de mensen kleuradvies gaven, nam ik het stijladvies voor mijn rekening.  We hebben heel wat mensen blij kunnen maken en daar doen we het tenslotte voor!

 

Advertenties

4 thoughts on “Stylingadvies tijdens het Antwerp Fashion Weekend

  1. Mrs. Brubeck schreef:

    Mmm, die rode schoenen, geweldig!! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: