Stylingadvies bij de heropening van C&A in Brugge

brugge8

Zaterdagmorgen werd ik samen met mijn twee collega’s, Christel en Inge, verwacht in C&A in Brugge (Steenstraat). Het was de officiële heropening van de vernieuwde winkel. De zaak was nooit echt gesloten geweest, maar draaide gedurende de renovatiewerken niet echt op volle toeren.

Op voorhand was ik in C&A in Antwerpen (Meir) een outfit gaan uitkiezen om op de openingsdag te dragen. Ondanks het feit dat dat een grote C&A is, vond ik het moeilijk om er iets te vinden voor mijn klassieke stijlpersoonlijkheid. Uiteindelijk heb ik toch nog een mooie outfit gevonden.

Om 8 uur ’s morgens werden we in Brugge verwacht (erg vroeg opstaan dus voor in het weekend!). Aan ieder van ons werd een mannequin toegewezen waar we vier outfits moesten voor uitzoeken. Die moesten ze dan gedurende de ganse dag showen. Ik kreeg Bo toegewezen, een mooie en sympathieke meid!
Het was heerlijk om haar te stylen; ze stond werkelijk met alles!
Het viel me op dat de collectie in Brugge ook veel mooier was dan die in de winkel in Antwerpen.
Hier zou ik ook voor mij gemakkelijk verschillende outfits gevonden hebben.

brugge6

Toen de winkel om 9.30 uur de deuren opende, moesten we de klanten stylingadvies geven. Sommigen waren heel enthousiast, en vroegen zelfs aan de verkoopster waar de styliste was, anderen absoluut niet. Maar zo gaat dat altijd!

’s Middags was er een broodjesbuffet voorzien en in de namiddag waren er heerlijke gebakjes van patisserie Chantilly. De catering was super!  Ook het personeel van C&A Brugge was ontzettend vriendelijk.

Het was een heel lange dag. Ik was immers al van voor half zeven weg en pas na acht uur terug thuis! Gisteren ben ik dan mijn kleding terug gaan brengen naar C&A in Antwerpen. Spijtig dat we ze niet mochten houden en ook dat we geen foto’s in de winkel mochten maken. Vandaar dat jullie het moeten doen met de foto’s van mijn outfit en accessoires.

20 thoughts on “Stylingadvies bij de heropening van C&A in Brugge

  1. Falderie schreef:

    Mochten jullie geen foto’s in de winkel maken? Wat raar! Je zou denken dat ze die extra reclame toch fijn zouden vinden?

    Geliked door 1 persoon

  2. Had ik geweten dat je in Brugge was, ik had me een nieuwe sjerp laten aanmeten 🙂 !!

    Geliked door 1 persoon

    • Mrs. Brubeck schreef:

      En wat had je ons beloofd??

      Geliked door 1 persoon

      • Wat had ik dan beloofd?

        Geliked door 1 persoon

      • Mrs. Brubeck schreef:

        Niks…wij waren ook in Brugge 😥
        😀😀😀

        Geliked door 1 persoon

      • Ik heb pas laat gelezen dat jullie naar Brugge kwamen. Je weet dat ik een aparte mening heb over mensen irl ontmoeten (zie opmerking bij Sandra hieronder).

        Geliked door 1 persoon

      • Mrs. Brubeck schreef:

        Was maar een grapje beste P! Ook ik ben erg voorzichtig en heb daar grondige redenen voor!

        Geliked door 2 people

      • Oef, ik kreeg al last van stuipen :(. Vroeger frequenteerde ik vooral literaire sites, waar ik twee keer een ‘meeting’ heb bijgewoond. Heel voorzichtig, dan wel. Toen we elkaar in het echt ontmoetten, vielen heel wat maskers af. Zo was er een man die enorm kon ‘brullen’ op de site, een boelzoeker eerste klas. Die bleek in realiteit een klein kaal mannetje met bril (confituurglazen) en een mamakindje dat enkel chocomelk lustte (geen cliché, was werkelijk zo :)). Ik kan nog voorbeelden noemen, maar laat dit aan je fantasie over.
        Sindsdien zou ik gerust mensen online bezoeken die ik irl ken, maar het omgekeerde zal niet snel gebeuren. Ik ben ervan overtuigd dat ik op die manier veel interessante mensen niet zal ontmoeten, maar het idee om nog eens rare exemplaren 🙂 tegen te komen schrikt me enorm af.

        Geliked door 2 people

      • sandravda schreef:

        Inderdaad, ik heb het ook al meegemaakt dat je een beeld van iemand hebt en ontdekt dat die persoon irl totaal anders is…

        Like

      • Dus (vind ik dan) beter voorkomen dan genezen 🙂 !

        Geliked door 1 persoon

    • sandravda schreef:

      Had het fijn gevonden Mijnheer Pannekoek eens in levende lijven te ontmoeten!

      Like

      • Ik ben nu meer dan drie jaar aan het bloggen op WordPress, en moet nog de eerste blogger in levenden lijve de hand schudden. Neem het absoluut niet persoonlijk, en hetzelfde wil ik meegeven met Mrs. Brubeck hierboven, maar ik heb zo de overtuiging dat het ‘een click hebben op bloggebied’ niet automatisch betekent dat die click er ook is in het echte leven. Misschien aan autistisch trekje aan mezelf, wie weet…

        Geliked door 1 persoon

      • Mrs. Brubeck schreef:

        Tja, en zeker ik heb er mijn lessen uit getrokken!

        Geliked door 2 people

  3. kaybe610 schreef:

    Inderdaad raar dat je geen foto’s mocht nemen… en hoe jammer dat je de outfit niet mocht houden!! Mooie blouse!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Hilde schreef:

    C&A heeft best wel enkele mooie kledinglijnen. Die outfit vind ik ook wel mooi.

    Like

  5. merdjelin schreef:

    Wat een onwijs leuk artikel zeg! Vind dat de C&A altijd leuke kleding heeft! x

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie