My Color Passport: jouw digitale kleurencoach!

Je smartphone heb je altijd bij je, je digitale kleurencoach binnenkort misschien ook!
My Color Passport werd gelanceerd door Color Passport Institute en Sanoma. De eerste beschikt over een uniek wetenschappelijk onderbouwd kleursysteem. Sanoma bereikt ontzettend veel vrouwen met hun magazines. Daardoor zie je My Color Passport regelmatig opduiken in Libelle, Flair en Feeling.

Het is een persoonlijke en budgetvriendelijke kleurenanalyse gebaseerd op je genetische kenmerken – de ondertoon van je huid, de kleur van je ogen en je haarkleur – en je persoonlijkheid. Het is een nieuwe manier van kleurbepaling die niet werkt met de seizoenstypes (lente, zomer, herfst, winter) of dominanties (koel, warm, licht, donker, helder, gedempt). Er wordt gewerkt met 16 verschillende kleurprofielen.

Na de analyse krijg je een fysiek kleurenpaspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties. Niet echt vernieuwend of indrukwekkend vond ik eerst, tot ik de digitale tool zag. De mogelijkheden die deze biedt, zijn echt wel super! Naast de gebruikelijke persoonlijke kleuren, vind je ook jouw trendkleuren voor het seizoen, kan je kleurpaletten maken en kan je ontdekken of een kleur uit een magazine voor jou geschikt is!  Elk seizoen krijg je bovendien ook nog het digitale trendmagazine #TrendMag met het laatste kleurennieuws. Uit ervaring weet ik dat heel veel vrouwen het moeilijk hebben met het maken van kleurcombinaties en daarvoor is My Color Passport ook een handig hulpmiddel.

Met trots kan ik jullie vertellen dat ik één van de eerste My Color Passport PRO’s ben in Vlaanderen. Uiteraard heb ik enkele leuke lanceringsacties bedacht.

 Met My Color Passport heb je een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurenkeuzes!
Meer kleur. Meer complimenten. Elke dag.

Advertentie

12 thoughts on “My Color Passport: jouw digitale kleurencoach!

 1. Bij mij zie ik enkel het kleur bruin, hoe komt dat?

  Geliked door 1 persoon

 2. Falderie schreef:

  Heel leuke manier van werken en handig dat je dat passport altijd op je smartphone hebt!

  Geliked door 1 persoon

 3. Flavie schreef:

  Handig tijdens het shoppen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hilde schreef:

  Ik had hier ergens in een tijdschrift iets over gelezen en dacht meteen aan een opvolger voor de kleurkaarten van weleer die kleurenconsulenten met klanten meegaven. Zelf niet zo’n voorstander van apps maar wel een leuke en handige tool voor wie dit wel wil gebruiken lijkt me.

  Geliked door 1 persoon

 5. […] aantal kleuren tussen. Weet je niet welke jou flatteren , investeer dan eens in een kleurenanalyse. My Color Pasport is een nieuwe en budgetvriendelijke kleurenanalyse. Ik zet de tien tinten van SS 2017 even op een […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: