Wie blijft getrouwd in “Blind Getrouwd”?

Vorig jaar keek ik voor het eerst naar “Blind Getrouwd” en vond het een vrij raar concept. Mensen worden op “wetenschappelijke basis” gekoppeld, trouwen bij de eerste ontmoeting en beslissen na vier weken of ze getrouwd blijven. Dit jaar stelden de experten uit een grote groep singles vier koppels samen (vorig jaar waren het er maar drie).

Maandag weten we wie getrouwd blijft! Ik heb wel al een vermoeden en dat wil ik met jullie delen. Het lijkt me in ieder geval veel eenvoudiger dan De Mol ontmaskeren 🙂

Tine en Ben klikten vanaf het eerste moment niet. Vorig jaar zagen we dat ook al bij Nuria en Stijn. Ik dacht toen zelfs even dat Nuria haar ja-woord niet zou geven, maar het kan verkeren… Ze zijn nog altijd gelukkig samen. Tine en Ben doen veel moeite om hun huwelijk te doen slagen maar het blijft moeilijk. Tine is niet erg fijngevoelig en dat komt bij Ben hard aan (wat ik heel goed kan begrijpen). Ze blijven volgens mij niet getrouwd.

Sally en Mathias leken in het begin een goede match te zijn. In de weken erna werd het steeds moeilijker. Matthias doet in mijn ogen echt zijn best. Ook hen zie ik niet getrouwd blijven.

Tussen Evelien en Nicolas klikte het vanaf het eerste moment. Evelien heeft het wel moeilijk gehad met de vele aanrakingen van Nicolas. Ik erger me eigenlijk aan zijn aanhankelijkheid en ik denk dat ik niet de enige ben… Toch ben ik er vrij zeker van dat zij getrouwd blijven.

Veerle en Nick bleek een zeer geslaagde match. Het is al een hele tijd duidelijk dat ze er beiden voluit voor willen gaan. Veerle is door haar verleden wel een beetje terughoudender, maar dat lijkt niet echt een probleem. Zij blijven volgens mij zeker getrouwd!

Als twee van de vier koppels getrouwd zouden blijven, hebben de experten volgens mij goed werk geleverd! Ik ben benieuwd…

Advertentie

13 thoughts on “Wie blijft getrouwd in “Blind Getrouwd”?

 1. Ik hou niet van die ”experimenten’, en heb het niet gevolgd.

  Geliked door 2 people

 2. Samaja schreef:

  Ik denk dat Veerle en Nick samen gaan blijven en Eveline en Nicolas. Over de andere koppels twijfel ik.

  Geliked door 1 persoon

 3. Falderie schreef:

  Ik denk dat, op lange termijn, enkel Veerle en Nick zullen samen blijven. (maar op korte termijn ook Evelien en Nicolas)

  Geliked door 1 persoon

 4. […] zien we vanavond in Blind Getrouwd. Meer meningen lezen over Blind Getrouwd? Ga ook eens kijken bij Genieten in Stijl en bij ervaringsdeskundige Jonas […]

  Geliked door 1 persoon

 5. annaberg schreef:

  Wij kijken samen, de echtgenoot en ik. Je hoort hier op enkele minuten meer interessante en menselijke dingen dan in alle jaren Temptation bij mekaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. misssexandthecity schreef:

  Ik volg je redenering 🙂 en ik ben fan van het eerste uur……..hoewel geen haar op mijn hoofd denkt deel te nemen………

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: