Liefde voor Muziek

Eén van de televisieprogramma’s die ik de laatste weken trouw gevolgd heb, is “Liefde voor Muziek”. Wekelijks kijken we met ongeveer 800.000 mensen naar het programma.

Ik vind het een fantastisch concept waarin vijf Vlaamse artiesten (Natalia, Koen en Kris Wauters, Bart Peeters, Lady Linn, Isabelle A) en twee Nederlanders (Josje Huismans en Gers Pardoel) in Mallorca elkaars liedjes zingen. De drie nummers die mij het meest aanspraken vind je hieronder.

Natalia en Clouseau zijn bij ons gevestigde waarden en waar Bart Peeters is, wordt plezier gemaakt! Lady Linn kende ik eigenlijk niet goed, maar wat heeft zij een stem! Isabelle A herinnerde ik me – net als velen onder jullie waarschijnlijk – van “Hé lekker beest”, wat ondertussen al meer dan 25 jaar geleden is! Voor mij is zij dé revelatie van het programma. Ze zingt fantastisch, kan veel verschillende genres aan en is bovendien een mooie verschijning. Josje heeft mij ook verrast! Zij kan heel wat meer dan wat we bij K3 zagen. Bij de liedjes van Gers koos zij voor Bagagedrager en wat deed ze dat goed! Wat je zag en wat je hoorde, klopte volledig en Gers zei verbaasd “jij ken rappen!” Tenslotte is er nog Gers Pardoel… Hij zegt vaak dat hij geen super zanger is, maar weet van ieder liedje een echte “Gers-song” te maken!.

Het lijkt me een leuke bende en volgens mij hebben ze allemaal van de trip genoten. Het verbaasde me dat ze – ondanks dat ze al jaren in het vak zitten – stress hadden om elkaars liedjes te brengen. Ze hebben mij in ieder geval een aantal fijne avonden gebracht en ik hoop dat het programma volgend jaar terugkomt met even fijne artiesten!

 

Advertentie

6 thoughts on “Liefde voor Muziek

 1. kool-family schreef:

  Super programma blijkbaar, heb ik nog nooit naar gekeken, maar ik zal me moeten aansluiten bij de 800.000 kijkers. 🙂

  Like

 2. Josje heeft zichzelf overtroffen met haar versie. Héél knap!

  Geliked door 1 persoon

 3. Samaja schreef:

  Ik heb nog niet alle afleveringen gezien, maar ik heb ze opgenomen om later van te genieten. De artiesten liggen me dit jaar wel, dus ik kijk met plezier. Isabelle A was mijn idool als kind, dus ik wist wel al dat ze goed kon zingen. Maar toch heeft ze me nog aangenaam verrast. Natalia en Lady Linn vind ik overigens eveneens twee straffe zangeressen.

  Geliked door 1 persoon

 4. dirk1heidi schreef:

  Vond het een zeer mooi seizoen van liefde voor muziek…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: