Laat kleding voor je werken!

trendsAl een aantal keren kreeg ik de vraag wat meer te bloggen over styling en ik heb besloten om dat vanaf nu te doen.

Deze eerste keer moet mij echt iets van het hart.
Waarom zien wij vrouwen toch zo moeilijk wat mooi is aan onszelf? OK, er zullen vast wel enkele dingen zijn die je liever net iets anders had gezien, maar koester toch je pluspunten!

Bij een individueel stijladvies vraag ik klanten steeds drie positieve en drie negatieve punten van hun lichaam op te schrijven. Minpunten zijn bij de meeste dames geen enkel probleem, maar pluspunten…. Daar moeten vrouwen vaak lang over nadenken in tegenstelling tot de meeste mannen. Ook al hebben die soms een enorme bierbuik, negatieve punten… totaal niet! Sorry mannen als jullie een uitzondering zijn 😊
En ja hoor, iedereen heeft wel iets mooi! Bovendien kan je dat met de juiste kledij extra in de verf zetten. Ik zeg altijd: “laat kleding voor jou werken…”
Zoals reeds eerder gezegd zijn dames vaak erg gefocust op hun minpuntjes. Vaak zien zij dingen die niemand anders ziet (en er soms zelfs helemaal niet zijn). Door iets heel erg te camoufleren kan het juist gaan opvallen. Het is veel verstandiger om je pluspunten in de kijker te zetten en zo de aandacht af te leiden van wat je wil verdoezelen.

Om een mooi plaatje neer te zetten is het heel belangrijk dat je je bewust bent van je lichaam.
Ga daarom eens in je ondergoed voor de spiegel staan, bekijk jezelf heel goed en wees eerlijk.
Wat wil je accentueren en wat wil je camoufleren? Als je dit duidelijk weet, zal het je in de toekomst helpen om de juiste keuzes te maken.

Advertentie

3 thoughts on “Laat kleding voor je werken!

  1. Als ik in onderbroek voor de spiegel sta, lach ik mij een ongeluk.

    Geliked door 2 people

  2. Hilde schreef:

    Passen in een pashokje met een spiegel van top tot teen vind ik een van de meest onaangename dingen om te doen. Die confrontatie! Ik kan jou wel volgen in zekere zin: dat vrouwen het mooie in zichzelf moeten leren zien. Al ben ik daarin al verbeterd, toch blijf ik het een moeilijke vinden. Wat kleding betreft, ben ik daarin wel serieus geëvolueerd en weet veel beter dan voorheen met welk soort kleding ik goed sta. Al leer ik daar nog altijd graag in bij 😉 . Interessant gegeven, Sandra.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: