Een dagje Eindhoven en een mannenportemonnee voor mij!

eind1Ik had met mijn vriendin Diana afgesproken in Eindhoven. Het is een stad waar we niet zo vaak naartoe trekken, maar die me telkens weer ontzettend bevalt!
Nadat we de auto (gratis) geparkeerd hadden aan het begin van de Strijpsestraat, gingen we koffie drinken bij Denf Coffee. Ik vond het een typische zaak voor Eindhoven: ruim en een tikkeltje industrieel, design, creatief…
Daarna slenterden we door de stad, bezochten enkele winkels en belandden tegen de middag bij De Bijenkorf  waar ik altijd de mooie etalages moet bewonderen. Wat me ook steeds opvalt, is het superklantvriendelijke personeel.

We lunchen er graag omdat het er gezellig zitten is en je bovendien een erg uitgebreide keuze hebt. Of je nu gaat voor een broodje, een soepje, een salade, een pizza, iets oosters, … je vindt het aan één van de verschillende stands. Wij gingen deze keer voor een Vietnamese springroll met een glaasje Merlot. Lekker en gezond!

eind3Na de lunch gingen we uiteraard verder shoppen. Ik zocht een kleine portemonnee voor identiteitskaart, rijbewijs en enkele bankkaarten. Op de mannenafdeling vond ik wat ik zocht! Er was een ruime keuze van het merk Secred en ik koos voor een blauwe (surprise 😊) Buiten de kaarten kan ik er zelfs ook nog wat briefjes, kaartjes en bonnetjes in kwijt. Bovendien kreeg ik er twee jaar waarborg op.

Nadat we De Bijenkorf verlieten, gingen we natuurlijk nog langs bij Vanilia. Het is één van mijn favoriete winkels, die je nog steeds niet bij ons in België vindt! Tenslotte dronken we nog een cappuccino met iets lekkers bij The Happiness Kitchen, een leuke terrasje dat Diana ontdekt had!

 

 

11 thoughts on “Een dagje Eindhoven en een mannenportemonnee voor mij!

 1. Mrs. Brubeck schreef:

  Nee, geen Eindhoven voor ons meer, vinden er niks aan!
  Doe ons maar Breda en vooral Den Bosch…
  En Vanilia, heb bijna heel de collectie in mijn kast hangen, superfan 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Hilde schreef:

  Eindhoven ken ik (nog) niet maar klinkt in elk geval aanlokkelijk als ik het hier zo lees Sandra. Wil ik zeker onthouden en dan neem ik er jouw tips graag bij :-).

  Geliked door 1 persoon

 3. Florentine schreef:

  Wat een heerlijk dagje hebben jullie gehad! Ik vind de Bijenkorf altijd zo’n fijne plek; zowel om te winkelen als om koffie te drinken of wat te eten.
  Leuk dat je tijdens deze dag zoveel foto’s gemaakt hebt 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • sandravda schreef:

   Ja, als ik naar Nederland ga, vind ik het altijd heel fijn om bij De Bijenkorf binnen te stappen (wij hebben die bij ons in België immers niet) en die van Eindhoven is wel heel leuk!

   Like

 4. Was zeker ene leuke dag en ik zou er ook wel genieten vooral omdat wij die winkels hier niet hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. Flavie schreef:

  Wij gingen dit jaar ook naar Eindhoven en het was leuk, maar om te shoppen trekken wij liever naar Maastricht, vinden wij zo gezellig.

  Geliked door 1 persoon

 6. dirk1heidi schreef:

  Wat heerlijk is dat.. En wat een fijne portemonnee je kan het niet zien dat het voor mannen zijn 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: