Brasserie ’t Vierbunder in het centrum van Kontich

Brasserie ’t Vierbunder was voor mij altijd een erg leuke plek om iets te gaan drinken vlakbij huis, maar ik was nooit echt geneigd om er te gaan eten… Dat veranderde toen mijn dochter me er uitnodigde voor een etentje!

Het is een vrij grote zaak, die doorloopt van de Mechelsesteenweg tot het Sint-Martinusplein. Op dat plein vind je met wat geluk wel parking. Als je de zaak binnengaat langs de winkelstraat heerst er altijd een gezellige drukte, maar het kan er wel wat rumoerig zijn. Achteraan in de zaak is het rustig zitten. De inrichting is modern en de tafeltjes zijn hedendaags en mooi gedekt.

Onmiddellijk kwamen er broodjes en lekkere olijfjes op tafel. Het potje was al half leeg gegeten toen ik eraan dacht een foto te maken 😊 Ik bestelde een koninginnehapje (€15.50) en mijn dochter tagliatelle met scampi in tomatensaus (€17.50).

VIER7

De vol-au-vent bevatte mooie stukken kip en ook het bladerdeeggebakje was lekker. De vidé werd vergezeld van een lekker slaatje en frietjes. Zonder dat ik het gevraagd had, kreeg ik er een potje mayonaise bij. De scampi’s bij de pasta waren van zeer degelijke kwaliteit.

VIER1

Ook over de bediening waren we zeer tevreden. ’t Vierbunder was geen zaak waar ik spontaan naartoe zou zijn gegaan om te eten, maar eigenlijk is het me er erg goed bevallen. Ik keer beslist nog eens terug!

10 thoughts on “Brasserie ’t Vierbunder in het centrum van Kontich

 1. Mrs. Brubeck schreef:

  Nieuwe adresjes ontdekken is altijd fijn! Wij ontdekten dit weekend ook een nieuwe “parel”!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk weeral!

  Geliked door 1 persoon

 3. About Joyce schreef:

  Oh dat adresje moet ik onthouden. Ik raad je ook zeker eens aan op de Bistro van De Jachthoorn in Kontich eens te bezoeken. Het marktmenu is meestal de moeite! 😁

  Geliked door 1 persoon

 4. Florentine schreef:

  Klinkt weer zo goed!!! Leuk om te onthouden ❤

  Geliked door 1 persoon

 5. […] dat we in eigen dorp gaan eten (tenzij in de Quick 😊 ). In het verleden gingen we al eens naar ‘T Vierbunder en deze keer was restaurant Kambo aan de beurt. Ikzelf ben niet zo’n fan om naar de Chinees te […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: