Week #44

Dinsdagmiddag hadden mijn mama en ik afgesproken met mijn nicht en haar dochter. Ongeveer maandelijks zie ik mijn achternichtje en ieder jaar gaan ook onze moeders een keertje met ons mee. Plaats van de afspraak was het Wijnegem Shopping Center. Wat was het er druk! We hadden er helemaal niet bij stilgestaan dat het herfstvakantie was (dat gebeurt als je geen schoolgaande kinderen meer hebt…) Toch vonden we in ’t Binnenhof nog een tafeltje en smulde ik er van een Caesar salad met een glaasje rode wijn.

’s Avonds reden we met het gezin richting Nederland. Een vriend van mijn echtgenoot woont sinds een aantal maanden in de buurt van Hulst. We zijn in  Paviljoen ’t Schor gaan dineren. Het is een prachtige locatie aan de oever van de Westerschelde. Iedereen aan onze tafel had iets anders gekozen. Mijn tonijn was vergezeld van groenten in verschillende texturen. We waren allemaal zeer tevreden. In het voorjaar keer ik er beslist eens terug om van het prachtige terras te genieten!

hulst

Donderdagavond gingen we eten in het lievelingsrestaurant van onze jongste dochter: Sum Sum op het Antwerpse Zuid. Gelukkig had ze een tafeltje gereserveerd want ook daar was het erg druk! We bestelden Kyoto fried chicken, Dan dan noodles en een heerlijke bao met scampi. Iedere keer proberen we ook graag iets nieuws uit. Dat werden deze keer frietjes van zoete aardappel en een bao met eend. Een schot in de roos, net zoals al de andere dingen die er geserveerd worden!

sumsum

Op vrijdag stond een jaarlijkse traditie op de agenda: een bezoek aan de boekenbeurs. Het was Ladies Night en daarom was de beurs open tot 22 uur. Die dag was het programma ook zeer interessant. We zagen Pascale Naessens, Sepideh Sedaghatnia, Fleur Van Groningen, Hilde Francq en Tiany Kiriloff. Verder kwamen Sandra Bekkari, Dagny Ros, Ilse D’hooge, Ellen Charlotte Marie en Hans Martens (winnaar van Bake Off Vlaanderen), ons hun favoriete kookboeken voorstellen. Binnenkort nog een verslagje over onze geweldige dag op de boekenbeurs 🙂

IMG_20171103_210951 (002)

 

3 thoughts on “Week #44

  1. Dat eten ziet er om… op te eten uit! Leeeeekkkkeerrrrrrr…

    Geliked door 1 persoon

  2. Hilde schreef:

    Lekker eten, goed gezelschap, een interessante avond. Meer moet dat niet zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: