Wie wint “Steracteur Sterartiest”?

We zijn bijna aan het einde van het jaar en vele televisieprogramma’s naderen hun ontknoping.
Dit is ook zo bij Steracteur Sterartiest dat wekelijks meer dan een half miljoen kijkers haalt.
De eerste drie reeksen, die ik trouwens niet gevolgd heb, kon je zien in 2006, 2007 en 2008. In het najaar van 2016 organiseerde Peter Van de Veire een miniversie op radiozender MNM en nu kan je kijken naar het vierde seizoen op Eén.

In 9 liveshows proberen 10 Vlaamse acteurs/actrices al zingend zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een door hen gekozen goed doel. De presentatie is in handen van Peter Van de Veire en Danira Boukhriss Terkessidis. In het begin merkte je duidelijk dat Danira het niet gewend was een echt amusementsprogramma te presenteren, maar ondertussen doet ze het prima! De jury, die samen met de kijker bepaalt wie er doorgaat, bestaat uit Kristel Verbeke, Ingeborg Sergeant (toffe madame die garant staat voor leuke tv) en Nederlander Gers Pardoel (die met “Liefde voor Muziek” heel Vlaanderen heeft ingepakt).

Toen ik de deelnemerslijst zag, moest ik eerlijk bekennen dat ik er eigenlijk bijna niemand van kende, enkel Hilde De Baerdemaeker en Bab Buelens (valt het op dat ik naar Familie kijk 🙂 ). Momenteel blijven ze nog met 4 over. Tinne Oltmans (van Ghost Rockers) en Ianthe Tavernier (van De Buurtpolitie) zitten op de pijnbank. Michiel De Meyer (van Thuis) en Sieg De Doncker (van Helden) gaan zeker door. Michiel is nog nooit rechtstreeks doorgegaan, maar is ook de enige die nog nooit op de pijnbank is beland. Toch denk ik niet dat hij het programma gaat winnen. Sieg is volgens mij de grootste kanshebber. Van de twee dames zal er dus morgen zeker iemand afvallen, maar wie? Ik hoop alvast dat Ianthe doorgaat…

De vraag blijft wie volgt Stan Van Samang (2006), Free Souffriau (2007) en Mathias Sercu (2008) op?

 

11 thoughts on “Wie wint “Steracteur Sterartiest”?

 1. About Joyce schreef:

  Ik vond het zo spijtig toen ik vorige week ontdekte dat Ianthe weer op de pijnbank zat. Ik hoop dat Sieg of Ianthe winnen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Samaja schreef:

  Ik vond dat Tinne niet terecht. Ik heb wel een boon voor Michiel, maar denk dat Sieg gaat winnen. Sowieso vind ik het niveau niet constant, elke week is er iemand anders goed of net minder.

  Geliked door 1 persoon

 3. Samaja schreef:

  Ik vond dat Tinne niet terecht op de pijnbank zat. Weer te rap getypt 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. kool-family schreef:

  Ik kijk niet naar het programma, zag alleen hier en daar fragmenten voorbij komen en ik ben pro Tinne en minder voor Ianthe…

  Geliked door 1 persoon

 5. Tinne mag wat mij betreft de trofee meenemen naar huis! (het is Ianthe ook gegund…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: