Donuts van Donuttello

dav

Als bakkersdochter ben ik opgegroeid met zoetigheden. Op zondag een pateeke vind ik heerlijk, maar ook een gewone tompouce, eclaire of een frangipanneke kan er altijd in 🙂 Donuts kenden we in mijn kindertijd nog niet, die kwamen pas later overgewaaid uit Amerika. Nu zie je ze hier bij de bakker en in de supermarkt liggen, maar me echt aanspreken deden ze tot voor kort niet. Dat veranderde toen mijn oudste dochter een doos van Donuttello bij had en ik hun donuts proefde!

In september 2017 opende stand-upcomedian Kamal Kharmach (presentator van “Het Collectief Geheugen” op één en momenteel deelnemer van “Boxing Stars” op vtm) zijn eerste donutshop op de Oude Koornmarkt in Antwerpen (vlak aan de Groenplaats). Een tijdje later volgde een tijdelijke stand in foodmarket Mercado en sinds januari 2018 ook een filiaal in het shoppingcenter Grand Bazar.

dav

Wij gaan meestal naar het opvallende winkeltje in de Oude Koornmarkt. Het is een klein gezellig winkeltje met kleurrijke stickers op het raam, een echt authentiek smulwinkeltje. Voor bestellingen moet je echter in het shoppingcenter zijn. Het is een opvallend feit dat het winkeltje in de Oude Koornmarkt  toch wel een heel andere look en feel heeft dan de stand in het shoppingcenter. Het eerste heeft een meer old school vibe, terwijl de stand in Grand Bazar veel moderner, strakker en flitsender oogt. Vaak tref je Kamal aan die met iedereen een praatje doet. Ook al koop je maar één donut, in het smulwinkeltje wordt hij steevast in een doosje gedaan. Koop je er eentje in Donuttello Grand Bazar, dan krijg je die in een zakje met een servetje! Ze mikken er duidelijk op een ander publiek… studenten of dagtoeristen die hun donut meteen opeten.

Je kan kiezen tussen een 12-tal donuts die allemaal echt een verschillende smaak hebben.
Er zijn een aantal “klassiekers” en een aantal “specials”. Geregeld komen er ook nieuwe bij en vallen andere af. Opmerkelijk is dat de prijs van de donuts verschillend is in beide vestigingen. Voor een “classic” betaal je in het leuke winkeltje 2 euro en in het shoppingcenter 2.50 euro, hoewel de studenten er 50 cent korting krijgen.

Ik vind de bananendonut en de oreodonut het lekkerst.
Mijn dochter Caroline vindt die met kers ook heel lekker!
Lusten jullie graag donuts?

Advertentie

20 thoughts on “Donuts van Donuttello

 1. Samaja schreef:

  Ik zou die speciale donuts wel eens willen proeven. Gewone eet ik wel eens graag, maar zo bij gelegenheid. Het is zeker niet iets voor alle weken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben DOL op donuts ! 😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Yova schreef:

  Je ziet zoveel verschillende donuts. Leuke winkeltje. Ik heb nooit van gegeten. 😀

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik moet op mijn suiker letten, en laat deze delicatesse aan mij voorbijgaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lamoois schreef:

  Yummiee, dat ziet er super lekker uit 🤗🤗 Dit doet mij denken aan Dunkin Donuts!!

  Geliked door 1 persoon

 6. isabelleuselli schreef:

  Als ik eens in de buurt ben, zou ik hier wel eens binnenlopen. En er dan de meest speciale uitkiezen:-) De prijzen vallen ook redelijk mee!

  Geliked door 1 persoon

 7. Forever38.com schreef:

  Dit is echt wat voor mijn dochter, ik zet deze op ons Leuke-dingen-doen-lijstje. Bedankt voor de tip ! -x-

  Geliked door 1 persoon

 8. […] “Donuts van Donuttello” (2018) staat op drie. Ondertussen heeft de zaak, die niet langer van Kamal Kharmach is, al vijf vestigingen en een pop-up in Lier. […]

  Like

 9. […] Hekkensluiter was de blog over de donuts van Donuttello. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: