Een handtas van Michael Kors

davEen lichtgrijze handtas van Michael Kors is mijn nieuwste aanwinst! Dit bracht me op het idee om deze ontwerper en zijn merk eens in de kijker te zetten. Misschien kennen jullie hem wel als jurylid van het Amerikaanse televisieprogramma Project Runway.

Michael Kors werd geboren als Karl Anderson op 9 augustus 1959 in Long Island (New York). Als zijn moeder hertrouwt met Bill Kors verandert zijn familienaam en besluit hij ook zijn voornaam te laten wijzigen. Karl Anderson heet voortaan Michael Kors!

Hij studeerde 9 maanden aan het Fashion Institute of Technology. In 1979 kreeg hij de kans een collectie te ontwerpen voor een modeboetiek en in 1981 lanceerde hij zijn eigen label. Vanaf het begin had hij een duidelijk eigen stijl waaraan hij altijd trouw is gebleven: Amerikaanse casual chic.

In 1997 werd hij hoofdontwerper bij het klassieke Franse merk Céline en twee jaar later werd hij er creatief directeur. Hij zette het merk terug op de kaart, maar verliet het in 2004 om zich volledig op zijn eigen merk te concentreren.

In 2001 lanceerde hij zijn eerste accessoirecollectie. Michael Kors is expert in het integreren van designertrends in zijn producten. Ze worden verkocht tegen een redelijke prijs en bereiken zo een grote doelgroep. Vooral de handtassen en horloges zijn de paradepaardjes.

Ik heb mijn handtas gekocht in de mooie grote winkel in de Huidevettersstraat in Antwerpen. De verkoopsters zijn er supervriendelijk en erg behulpzaam! Het was niet zo evident om de keuze te maken… Voor mij is een handtas erg belangrijk: hij kan een eenvoudige outfit volledig upgraden. Ik was op zoek naar een vrij groot exemplaar waar veel in kan 😊 De kleur was ook snel gekozen, maar dan moest ik nog kiezen uit twee modellen… Uiteindelijk ging ik voor het klassieke exemplaar dat jullie hierboven kunnen zien. Het viel me op dat de handtassen erg praktisch zijn ingedeeld met veel verschillende opbergvakjes (zelfs een verstevigd vak voor een tablet)!

Enkele dagen later kreeg ik een kaartje… wat een klantvriendelijk gebaar!

dav

Advertentie

12 thoughts on “Een handtas van Michael Kors

 1. Venten die sjakossen maken, ik vertrouw die niet!
  Maar toch: proficiat met je aankoop…

  Geliked door 2 people

 2. Mrs. Brubeck schreef:

  Voor mij hoeft een handtas van een merk niet, maar dat is persoonlijk! Ik kies altijd een mooie, maar kan er niet zoveel geld aan geven.
  Proficiat met je aankoop 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. els schreef:

  Schoon sjakos!
  En dat kaartje is een fijne attentie van die winkel.

  Like

 4. kool-family schreef:

  Zo attentvol van dat kaartje! Mooie tas ook…

  Geliked door 1 persoon

 5. Flavie schreef:

  Ik kocht mij onlangs een Nathan… zo blij mee 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Hilde schreef:

  Zo’n gepersonaliseerd kaartje erbij maakt het helemaal af, mooi! Ik vind opbergvakjes ook altijd handig. Als jij het hier niet had toegelicht, zou de naam ‘Anderson’ me eerder aan iets Scandinavisch doen denken. Ik kan me levendig voorstellen dat deze handtas helemaal bij jou past, Sandra 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: