Gezond eten bij Vers Zuid

hdr

Als we ons op Het Zuid in Antwerpen parkeren en naar het centrum gaan, passeren we Vers Zuid. Het bevindt zich op de hoek van de Kloosterstraat en de Kronenburgstraat. Je kan er ter plaatse eten, maar take-away is ook een optie.

Op de tafeltjes op het terras lagen wit-blauw geruite toile cirée’s (afwasbare tafelkleedjes) en stond een bak met sinaasappelen. Het leek dus een gezond adresje! Vers is er het credo en vegetarisch en glutenvrij eten kan er zonder probleem. Op het menu staan broodjes, slaatjes, sapjes en smoothies.

dav

Binnen staat een koeltoog met daarin de voorverpakte slaatjes en de sapjes. Wij gingen voor een pastaslaatje tonijn niçoise en een quinoaslaatje mozzarella serrano. We dronken citroensap en kokoswater. De voorverpakte slaatjes werden per gewicht verkocht. Het potje dressing werd op het slaatje gezet en mee aan diezelfde prijs afgerekend. De porties waren voor ons te ruim. De slaatjes waren lekker, het sausje te pikant en de drankjes waren niet echt ons ding. Ik betaalde 38.70 euro en schrok wel  van de rekening!

Voor mij is het te prijzig om op deze manier te eten. Ook als je besluit ter plaatse te lunchen, eet je uit het plastic potje met plastic bestek en drink je uit het flesje. Bij het afrekenen was de dame achter de toonbank ook niet echt vriendelijk (wat wel anders was toen ik nadien nog even binnen ging). Ondanks dat mijn slaatje lekker was, word ik hier geen vaste klant.

Advertenties

4 thoughts on “Gezond eten bij Vers Zuid

  1. Van zo n concept wordt vaak geprofiteetd om aan schandalig dure prijzen te werken…

    Liked by 1 persoon

  2. Flavie schreef:

    Het is meestal zo, dat zo’n zaken dan prijzig zijn… jammer!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: