Lunchen bij Tinsel

Wendy – die we leerden kennen via Blind Getrouwd – deelde op haar blog een aantal van haar favoriete adresjes in Antwerpen. Tinsel was daar één van en dat wilde ik wel eens proberen.

Tinsel is gelegen op de Vlaamse Kaai en je kan dus gratis parkeren op het parkeerterrein voor de deur. Het is een oud pand met een hip interieur. In deze koffiebar – waar je ook terecht kan voor ontbijt en lunch – dragen ze healthy food hoog in het vaandel. Naast een lange tafel staan er een aantal kleine tafeltjes, maar je kan ook plaatsnemen in het gezellige zithoekje en als het goed weer is, uiteraard op het terras.

De bestelling gebeurt op een originele manier. Op iedere tafel ligt een menukaart en een afscheurboekje waar je opschrijft wat je wenst, je tafeltje aankruist op de kleine plattegrond en het blaadje afgeeft aan de kassa. Je bestelling wordt daarna aan tafel gebracht.

De menukaart is vrij beperkt en iedere dag vind je een aantal suggesties op het bord die worden doorstreept als ze uitverkocht zijn. Alles is dus heel vers! Ik koos een toast met gerookte makreel en waterkers (11.80 euro). Aan de overkant werd een healthy salade besteld met rode biet, een eitje en walnoten (13.80 euro).

Om af te rekenen dien je terug naar de kassa te gaan. Je moet dus nooit lang wachten om te bestellen of af te rekenen. Het eten was lekker, het personeel vriendelijk en er hangt een ontspannen sfeer.

Advertentie

One thought on “Lunchen bij Tinsel

  1. Hewel, als wij daar nog eens passeren zouden we ook wel durven binnenspringen! Ziet er lekker uit.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: