Lunchen bij Bistro Theo

hdrVroeger was de bistro samen met een schoenzaak in één pand gehuisvest. Dat vond ik niet echt een smakelijk idee. Ondertussen is de schoenzaak verdwenen en daarom wilde ik er wel eens gaan lunchen.

Bistro Theo is gelegen op de hoek van de Nationalestraat en het Van Rijswijckplein, een erg gezellig pleintje. De zaak ligt midden in het modehart van Antwerpen, schuin tegenover het Modemuseum (dat momenteel gesloten is voor renovatie) en op enkele passen van de Groenplaats.

Ondanks dat het weer niet zo denderend was besloten we, net zoals de andere klanten, toch op het terras plaats te nemen. Het is een gezellig terras met grote tent. Alleen de nepbloemetjes stoorden mij wel enigszins. De jongen die onze bestelling kwam opnemen was erg vriendelijk.

We bestelden een salade tonijn (met rode ui en selder) en een toast met pancetta (mozzarella, rode pesto, zongedroogde tomaten en pijnboompitten).

dav
De tonijnsalade was ok, maar het getoaste brood erbij was veel te hard.
De pancettatoast vonden wij niet lekker (teveel rode pesto). Bovendien was ook deze te hard getoast (de kantjes zagen zwart!) Het bijhorende mini-slaatje paste er volgens ons ook helemaal niet bij (ijsbergsla met rozijntjes).

theo1

Lunchen bij Bistro Theo vind ik erg duur voor wat je krijgt. De salade kostte 17 euro en de toast 16 euro. Bovendien vond ik de porties wel vrij klein (ondanks dat we geen grote eters zijn). Binnen zag het er wel gezellig uit en daarom sluit ik niet uit dat ik er in de winter nog eens een koffietje ga drinken.

4 thoughts on “Lunchen bij Bistro Theo

  1. Porties zien er klein maar fijn uit. De smaak primeert echter, een toast die je aan de muur kunt hameren moet ik ook niet…

    Geliked door 1 persoon

  2. Kathleen schreef:

    Vorige maand twee keer gaan lunchen bij Theo.Onze zoon woont er in de buurt. En voor ons is dit zeker goed bevallen. De eerste keer namen we ook zo’n toast,de volgende keer een salade. Onze toast was perfect,zeker niet te hard! Misschien hadden jullie die dag pech,kan gebeuren…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: