Outlet Rosada – Trattoria Rosa

rosada1Als we op weekend naar Zeeland gaan, passeren we graag langs designer outlet Rosada in Roosendaal. Het behoort toe aan het Britse McArthurGlen dat eigenaar is van verschillende outlets in Europa en Canada. Ook Roermond, Luxemburg en Roubaix behoren tot de McArthurGlen-groep. In België heeft het bedrijf nog geen vestiging. Ik zou niet speciaal naar Rosada rijden, maar vermits we het bijna passeren, houden we er steevast een stop. Het is er gezellig, maar niet zo groot als Roermond of Maasmechelen Village. Bovendien zijn veel winkels ook niet echt mijn stijl, ze hebben een eerder sportieve, natuurlijke stijl. Cavallaro, Claudia Sträter, Guess en nu ook Karl Lagerfeld breng ik wel graag een bezoekje!

Het Italiaanse restaurant, Trattoria Rosa, heeft een mooi en eigentijds interieur. Aanvankelijk wilden we gewoon een pastagerecht nemen maar omdat een menu ook maar 18.50 euro kostte, besloten we daarvoor te gaan.
We startten met een Italiaanse bruschetta; heerlijk warm stokbrood met tomaat. Dit was alvast veelbelovend!

Als hoofdgerecht kon je kiezen tussen pasta bolognaise, pesto of carbonara.
Ik koos voor een pasta bolognaise. De saus vond ik een beetje te zuur. Mijn dochter ging voor pasta pesto met kip en pijnboompitjes. Ik lust niet zo graag pasta pesto omdat ik het vaak te sterk van smaak vind, maar deze kon mij wel bekoren. Caroline vond hem iets te zacht van smaak. De parmezaan werd er aan tafel vers over geraspt.
Het dessert was een citroentaartje, iets wat we eigenlijk nooit zullen nemen. Het was erg zoet, maar smaakte mij toch.

hdr

Wat we ervan vonden? Voor die prijs waren we heel tevreden. De bruschetta’s waren heerlijk! De hoofdgerechten en het dessert waren ok. De bediening was erg vriendelijk en het was er gezellig zitten. Enig minpuntje vonden wij dat het eigenlijk allemaal veel te snel ging. Op 40 minuten hadden wij een driegangenmenu achter onze kiezen.

2 thoughts on “Outlet Rosada – Trattoria Rosa

  1. Het is voor restaurateurs soms moeilijk een evenwicht te vinden in de snelheid van bedienen. Als je rustig met z’n tweetjes ergens gaat eten is 40 minuten inderdaad wat kort.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: