Goed Gevoel Ladies Fair 2019 – It’s us-time!

Zaterdag bezochten we de Goed Gevoel Ladies Fair in Flanders Expo (Gent).
We hadden vooraf ingeschreven voor de workshop van Elvea en de talk van Martine Prenen.
Er waren ook heel wat mogelijkheden waar je vrij kon aan deelnemen. Daarnaast kon je nog kennismaken met en proeven van verschillende producten!

We startten met de lezing van Sandra Bekkari over gezonde voeding. Omdat ik haar al enkele keren had gehoord, ontdekte ik niet echt iets nieuws. Toch is het altijd fijn om naar haar te luisteren.

Tijdens de workshop van Elvea maakten we kennis met  Sarah Puozzo, een sympathieke dame met Italiaanse roots. Ze bereidde fregola sarda met tomaat en kokkels, een eenvoudig gerechtje afkomstig uit Sardinië. Van fregola had ik al veel gehoord, maar ik had het nog nooit geproefd. Fregola sarda is een pastasoort afkomstig uit Sardinië, die je eventueel kan vervangen door parelcouscous of quinoa. Het gerechtje werd klaargemaakt in een paëllapan en uiteraard mochten we proeven! Je vindt het receptje hier op de website van Sarah.

Jani Kazaltzis gaf een presentatie over stijladvies, waar ook ruimte was voor vragen. Daarna kon wie wou met hem op de foto. Hij had zonder enige twijfel de meeste toeschouwers.

Naar slaapexperte Annelies Smolders was ik erg benieuwd. Valerie, mijn oudste dochter, had  haar een tijdje geleden geïnterviewd en zei dat het een sympathieke dame was. Bovendien kon ik als slechte slaper wel wat tips gebruiken.
Zij vertelde dat slapen gedrag is dat je kan corrigeren – goed nieuws dus! – en gaf o.a. volgende tips:

 • Pas naar bed gaan als je moe bent
 • Geen koffie, thee of donkere chocolade voor het slapen
 • Als je niet kan slapen, opstaan en tv kijken of lezen
 • Elke dag op hetzelfde moment opstaan
 • Zeker niet iedereen heeft 8 uur slaap nodig
 • Geen middagdutjes doen

Na haar lezing kocht ik haar boek “Start to Sleep”, waarover later nog een review.

De laatste naar wie we gingen luisteren was Martine Prenen. Zij zou je goesting geven om vol energie door het leven te gaan en nog lekkerder in je vel te zitten. Door haar samenwerking met Lifjalla – natuurzuiver water uit IJsland – kregen we ieder een bag-in-box van 5 liter.

Twee jaar geleden was de eerste keer dat ik naar de Goed Gevoel Ladies Fair ging en dat vond ik toen super! Deze keer was ik een beetje te laat om in te schrijven voor de workshops waardoor er al verschillende volzet waren. Toch hadden we een leuke dag en keerden huiswaarts met een goedgevulde goodiebag!

dav

Getagged , , , , , , , , , ,

16 thoughts on “Goed Gevoel Ladies Fair 2019 – It’s us-time!

 1. lodiblogt schreef:

  wat een leuke en leerzame dag lijkt me dit, jammer dat veel workshops al vol aren, maar dat heb je toch snel met dit soort dagen. Je moet je snel aanmelden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Laura schreef:

  Ik vind het altijd een beetje tegenvallen, deze beurs. Vaak is het zodanig druk dat alle testers, proevers of workshops al vrij snel vol zijn of op..

  Geliked door 1 persoon

 3. Rory Blokzijl schreef:

  Ach! Dat van de donkere chocolade voor het slapen gaan wist ik niet (ai, vind ik juist zo lekker bij een kopje sleepytime thee). En dutjes overdag doe ik niet, maar ik had juist gelezen dat dat wel heel nuttig kan zijn. Zo zie je maar dat je soms meerdere verhalen hoort. Wat een leuk event trouwens.

  Geliked door 1 persoon

  • sandra schreef:

   Ik dacht ook dat een kopje thee en een stukje chocolade voor het slapen niet verkeerd was. Middagdutjes zijn niet goed voor slechte slapers, voor andere mensen zijn ze geen probleem

   Like

 4. Nadia schreef:

  Volgens mij was het een leuke en leerzame dag! Wel balen dat alles zo snel vol was, maar dat is vaak zo hé 😦 Fijn dat je toch nog allemaal interessante dingen mee hebt gekregen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Klinkt als een leuke dag! Jammer dat veel al vol zat, maar die goodiebag ziet er wel heerlijk uit haha!

  Geliked door 1 persoon

 6. Lijkt mij een leuke en vooral leerzame dag! Leuke post.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gea schreef:

  Altijd leuk zn workshop! Kun je altijd veel van leren vindt ik.

  Geliked door 1 persoon

 8. Laura - I scream beauty! schreef:

  Wat leuk zeg! Daar kun je veel inspiratie op doen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: