Eindejaarsconference “Mag ik even?” van Kamal Kharmach

Inmiddels is de maand december aangebroken en deze is onlosmakelijk verbonden met eindejaarsconferences. Maar hoe zit het dit jaar? In deze coronacrisis gingen zowel de horeca als de cultuursector op slot…  Alle shows zijn dus uitgesteld en toch keken wij zondagavond thuis vanuit onze zetel naar de try-out van de eindejaarsconference “Mag ik even?” van Kamal Kharmach! Mijn dochter had immers een ticket gekocht voor de allereerste van tien try-outs die gestreamd worden.

Tegen 20 uur hadden we onze laptop via een HDMI-kabel aan ons televisietoestel gekoppeld voor een betere kijkervaring (want anderhalf uur op een zondagavond voor mijn laptop zitten, vond ik maar niets 😊 ). De show begon stipt met Peter Hens die bekend is bij het grote publiek van “Voor de Leeuwen” op Eén en “Belgium’s Got Talent” op VTM, maar ik kende hem nog niet. Na een kwartiertje opwarming begon Kamal aan zijn eindejaarsconference waarin verschillende thema’s aan bod kwamen: de geboorte van zijn dochter, zotte Mo die ieder jaar zijn opwachting maakt, de coronacrisis,… Het is voor een comedian een kwestie van aanvoelen wat aanslaat en wat minder, vandaar try-outs. Het gekke aan deze digitale try-out was natuurlijk dat Kamal geen instant reactie van het publiek kreeg. Vandaar dat hij vroeg om na de show in de chat te typen wat we goed en minder goed vonden.

Na de 10 try-outs (nog tot en met 16 december) zou de show op punt moeten staan en wordt hij tijdens de eindejaarsdagen waarschijnlijk uitgezonden op televisie.

Tickets kan je hier kopen voor de nog komende data. Voor 10 euro kan je met je volledige bubbel kijken naar ‘Mag ik even?’. Het was een leuke avond en eens iets anders dan een gewone televisieavond. Al was het wel wat vreemd, waarschijnlijk nog meer voor hem dan voor ons…

Advertentie
Getagged , , ,

26 thoughts on “Eindejaarsconference “Mag ik even?” van Kamal Kharmach

 1. Die wil ik niet missen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Koen schreef:

  Nog nooit van hem gehoord. Sorry Kamal.

  Geliked door 1 persoon

  • sandra schreef:

   Hij is ondertussen een BV, bekend van het televisieprogramma “Andermans Zaken” waarin hij kleine noodlijdende ondernemingen helpt. Daarnaast richtte hij donutketen Donuttello op en verkocht deze ondertussen,, maar is vooral bekend als comedian.

   Like

 3. feliceveenman schreef:

  ik ging altijd graag naat try/outs, een voorstelling in de steigers bekijken is erg leuk. wat een top idee dit!

  Geliked door 1 persoon

 4. lodi schreef:

  Ik ken hem niet, maar ik kan me voorstellen hoe fijn het is, gewoon even een ontspannen rustige avond, even lachen en luisteren en welk gewoon vanaf the eigen bank. Het zal voor hem ook raar zijn, maar goed dat het doorgaat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Alexandra schreef:

  Wat een slimme oplossing en heerlijk een avondje lachen. Goede reden om ook eens een kaartje voor een try-out te regelen. Thx voor de tip.

  Geliked door 1 persoon

 6. lindaschrijfthetop schreef:

  Ik ken hem niet, maar een avondje lachen lijkt me heerlijk

  Geliked door 1 persoon

 7. feliceveenman schreef:

  ik moet bekennen dat ik deze erformer niet ken…daar ga ikiets aan doen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Tania schreef:

  wat leuk. moet wel raar zijn voor hem zo zonder publiek

  Geliked door 1 persoon

 9. jasmina schreef:

  Ik ken kamal nog niet..maar wil dit wel echt zien haha

  Geliked door 1 persoon

 10. Tessa schreef:

  Wat een creatieve manier om een try out te doen

  Geliked door 1 persoon

 11. Corrina schreef:

  Ik ken deze man niet
  Weet niet wat het dit jaar wordt

  Geliked door 1 persoon

 12. […] we door take-out en theater door online voorstellingen. Zo keken we al naar de try-out van de eindejaarsconférence van Kamal Kharmach en nu naar Assisen Online 2 – De […]

  Like

 13. Hilde schreef:

  We hebben de uitzending hier gevolgd die op oudejaarsavond werd uitgezonden. Dus geen ticket voor nodig gehad. Die Kamal is wel goed, ja.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: