Spoon Moment – een geluksmomentje

Vandaag wordt Spoon Moment gelanceerd! In oktober kon je meedoen om een gratis Spoon Moment Sample Box te ontvangen. Ik was één van de vele gelukkigen en enige tijd later viel de envelop in mijn bus! Het zag er alvast heel mooi en luxueus uit…

De lepels – gemaakt van suikerriet en dus volledig biobased – zijn ideaal voor een “geluksmomentje” op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Ze zijn heel gebruiksvriendelijk: je kop vullen me 150 à 200 ml warm water of melk, het lipje van de lepel verwijderen en oplossen in de vloeistof! In het mapje zaten drie lepels of “spoons” die nog afzonderlijk in plastic verpakt waren. Ze zijn gevuld met Turkse dennenhoning en natuurlijke superfoods. De verschillende smaken zijn gember, matcha en kurkuma.

De eerste lepel die ik probeerde was gember. Deze vond ik wel erg zoet en daarom deed ik er een flinke scheut citroensap bij. Ik ben het niet echt gewend om mijn dranken te zoeten. Toch bevat deze spoon slechts 24 calorieën.
Met de kurkuma maakte ik golden milk. Wat was dit een makkelijke manier! Deze is zonder twijfel mijn absolute favoriet. De kurkuma is afkomstig uit Indië en goed voor de gewrichten, het zenuwstelsel en de huid. Deze spoon bevat 28 calorieën.
Met de matcha, ook afkomstig uit Turkije, maakte ik een latte. Deze had ik liever iets sterker gehad, maar waarschijnlijk zwakte de melk de matchasmaak af. Ik veronderstel dat ik deze spoon beter in water had opgelost. In ieder geval was de smaak heel toegankelijk, wat met matcha vaak niet zo is. Deze spoon bevat 22 calorieën. Matcha zorgt voor energie, betere concentratie en mentale rust.

Wat ik ervan vond?
Het ziet er exclusief uit, ideaal voor een echt verwenmomentje! Het was fijn om op een herfstdag rustig te gaan zitten en te genieten van een warm drankje, dat bovendien gezond is en supermakkelijk te bereiden! Ik had aanvankelijk een beetje mijn twijfels omdat ik niet zo van gezoete drankjes hou. Enkel de gingerspoon was voor mij aanvankelijk te zoet, wat ik in een wip oploste door wat citroensap toe te voegen. Een voordeel is ook dat je de spoons makkelijk kan meenemen. Ik vind het wel spijtig dat er geen dozen beschikbaar zijn met de drie verschillende smaken. Weer een leuke cadeautip voor de feestdagen!

Een doos bevat 30 spoons. De prijs bedraagt 30 euro en voor de matcha 33 euro.

Advertentie

20 thoughts on “Spoon Moment – een geluksmomentje

 1. Wat een mooie verpakking! Het lijkt mij ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op kantoor werkt en craved naar een lekkere matcha.

  Geliked door 1 persoon

 2. Die matcha lijkt me wel lekker! Ze zien er mooi uit, en als een traktatie om te drinken.

  Geliked door 1 persoon

 3. frederiques schreef:

  Het ziet er inderdaad erg luxe uit. Ik vind dat er nooit genoeg verwenmomentjes kunnen zijn dus leuk!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hilde schreef:

  Inderdaad alweer zo’n leuke tip voor de feestdagen…of om jezelf mee te verwennen. Ideaal met dit weer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tessa schreef:

  Wat een tof concept is dit. DIt zou ik ook zeker een keer proberen

  Geliked door 1 persoon

 6. Wanda schreef:

  Ik zou het best een keertje willen proberen, maar vind het ook best wel prijzig, dus voorlopig laat ik het maar even links liggen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Evendelen.be schreef:

  Mooi, dit lijkt me echt wel iets voor mij. Ik kan nu al zo genieten van verschillende soorten koffie dus dit kan er zeker ook bij.

  Geliked door 1 persoon

 8. Linda schrijft ' t op schreef:

  Wat een goede cadeau tip voor defeestdagen, even ontspannen na drukte.

  Geliked door 1 persoon

 9. sanneke324 schreef:

  Dit lijkt me wel fijn om eens te proberen. Weet je misschien of er iets van lactose in zit?

  Geliked door 1 persoon

 10. Oei ik was je even uit het oog verloren…
  Het lijkt me echt iets om jezelf eens te verwennen. Het lijkt me wel origineel om dit met de feestdagen als presentje te geven als je ergens op bezoek gaat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: