Asian Daily – Knokke

Toen ik in september in Knokke verbleef, ben ik uiteraard vaak gaan lunchen. Couteau, Il Rialto en L’Amazonial zijn drie totaal verschillende restaurants die allemaal een lekker lunchmenu aanbieden en ook Lucy Chang kan mij bekoren. Toch wil ik af en toe nog iets anders proberen.

Op Tripadvisor had ik gezien dat Asian Daily op nummer 2 stond van de Aziatische restaurants in Knokke. Het restaurant ligt ongeveer in het midden van de Lippenslaan en zat al goed vol toen we aankwamen op een doordeweekse middag in september. Gelukkig was er ook zonder reservatie nog een tafeltje voor ons. Buiten stond op een bord te lezen dat er een lunchmenu beschikbaar was voor 15.50 euro dat bestond uit een dagsoepje en als hoofdgerecht had je de keuze uit een 5-tal opties.

Het soepje was een currysoepje met vers gesneden groenten. Het was leuk opgediend in een pompoenpotje en hoewel ik zelf nooit voor een currysoep zou kiezen, smaakte het wel goed op een regenachtige dag.

Daarna had ik kippenspiesjes met noedels en mijn dochter bestelde deze met rijst. Het was niet slecht en prijs/kwaliteit was het zeker ok. Toch kon het mij niet echt bekoren, ik vond het iets te klassiek. Naast ons zat een dame die er drie keer per week à la carte kwam eten, dus trouwe fans heeft Asian Daily zeker.

Advertentie

11 thoughts on “Asian Daily – Knokke

 1. Ik ben nog nooit in Knokke geweest. Wel heel leuk opgediend zeg!

  Geliked door 1 persoon

 2. Linda schrijft ' t op schreef:

  Wat een leuke plek om een keer naartoe te gaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Evendelen.be schreef:

  Wauw wat een mooie manier om het eten op tafel te zetten.
  Ik ben al meerdere keren in Knokke geweest, spijtig dat dit nu best ver voor me is want ik zou echt zo graag nog een naar zee gaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. frederiques schreef:

  Jammer dat het tegenviel maar het is toch altijd leuk om nieuwe adresjes uit te proberen. Wel leuk dat pompoen kommetje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tessa schreef:

  Jammer dat het niet helemaal voldoet aan je verwachtingen.

  Geliked door 1 persoon

 6. sanne schreef:

  jammer dat het niet je ding was. De prestatie van het soepje was wel ok.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: