Gezellige tv-avonden met Snackmasters

De laatste tijd zijn er terug heel wat leuke televisieprogramma’s waar ik met veel plezier naar kijk en Snackmasters is er zo eentje!

De acht deelnemende chefs die deze uitdaging aangingen zijn Loïc Van Impe, de Boxy’s, Roger van Damme, Marcelo Ballardin, Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem, Wout Bru en Sofie Dumont. Telkens namen twee chefs het tegen elkaar op. De winnaar van ieder duel ging naar de halve finale en de winnaars daarvan zijn dinsdag te zien in de finale.

De bekende koks zwoegden om de lekkere en befaamde snacks exact na te maken (soms met logo en al!) Het was niet de bedoeling om ze nog beter te maken, het moest immers een identieke kopie zijn! Ondertussen kwamen de Cornet d’Amour, de Giant, de Manon, de Napoleon, Pringles en Grills al aan bod.

Het programma wordt gepresenteerd door Koen Wouters die wegens corona eventjes vervangen werd door Sean Dhondt. Hij wordt bijgestaan wordt door Ruth Beeckmans die in de fabriek gaat zien hoe de snacks gemaakt worden en uiteraard proeft! Drie mensen uit het betreffende bedrijf jureren.

De finale wordt nu dinsdag gespeeld door Anne-Sophie Breysem en Piet Huysentruyt.
Deze finale is erg verrassend omdat Piet eigenlijk was uitgeschakeld door Anne-Sophie.
Sofie Dumont was echter ziek en daarom mocht Piet haar plaats innemen. Wat fijn dat tussen Sofie en Piet de plooien opnieuw zijn gadgestreken. We zagen Sofie samen met haar dochter heel enthousiast supporteren voor Piet in de halve finale tegen de sympathieke Marcelo Ballardin.

Heel erg benieuwd welke snack dinsdag moet nagemaakt worden en wie de winnaar van Snackmasters zal worden… Ik supporter in ieder geval voor Piet!

Hier kunnen jullie de vorige afleveringen herbekijken en hier nog een leuk fragment uit de halve finale.

Kijken jullie naar Snackmasters of welk programma volgen jullie momenteel?

Getagged ,

10 thoughts on “Gezellige tv-avonden met Snackmasters

 1. Samaja schreef:

  Ik vind het jammer dat het geen strijd tussen de dames is geworden. Ik heb enkel de aflevering over de manon praline gezien en ik moet zeggen dat ik toch supporter voor Anne-Sophie. Maar er was al te zien wat ze moeten maken in de finale en ik denk dat Piet in het voordeel zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tegenwoordig komt er zoveel over ‘eten’ op TV dat die wedstrijd echt die druppel is die de emmer doet overlopen. Blij dat jij ervan kunt genieten!

  Geliked door 2 people

 3. • Heb ze ook gezien.
  • Ben reuze benieuwd wie ga winnen nu dinsdag.

  Like

 4. Sonja schreef:

  Klinkt wel leuk…maar eerlijk, ik kijk nooit TV op het journaal na, die reclame is me teveel

  Geliked door 1 persoon

 5. lindaschrijfthetop schreef:

  Ik ken het programma niet maar kijk wel graag naar dat soort programma’s

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: