Soms heb ik niet veel tijd om te koken, of gewoon geen zin. Vroeger was Quick, Chinees, frituur of pizza dan altijd dé oplossing. Nu gebeurt dat nog, maar grijp ik al wat vaker naar een snel pastagerecht, waarin dan toch wat groentjes verwerkt zijn. Het is een recept met maar vier ingrediënten, dus supermakkelijk en snel klaar! Dit is de vegetarische versie, maar het is ook heel lekker met gebakken scampi en volgende keer ga ik er eens gebakken kippenblokjes bij proberen.
Dit heb je nodig voor 2 à 3 personen:
pasta
1 rode paprika
1 courgette
1 potje verse saus van Albert Heyn (tomaat met mascarpone)
parmezaan
- Zet eerst een pot met water op het vuur om de pasta te koken
- Snij de paprika en de courgette in kleine blokjes
- Doe in een pan een scheut olijfolie, roerbak eerst de paprika en doe er na een minuutje de courgette bij
- Kook ondertussen de pasta
- Als de groentjes beetgaar zijn, de pastasaus toevoegen en opwarmen, maar niet laten koken
- De saus onder de pasta mengen en eventueel parmezaan, gebakken scampi of kip toevoegen
Smakelijk!
Dat ga ik zeker eens proberen, ziet er heerlijk uit!
LikeGeliked door 1 persoon
wij vinden het alvast heel lekker!
LikeGeliked door 1 persoon
Pasta is ALTIJD goed 😊
LikeGeliked door 1 persoon
Dat vinden wij ook!
LikeGeliked door 1 persoon
Hier ook liefhebbers van pasta. Paprika verteer ik dan weer niet zo goed, maar verder zou dit me zeker bevallen. En Albert Heijn daar vind je heel veel lekkers hé 😉 .
LikeGeliked door 1 persoon
Ja inderdaad! Hij is bij ons achter de hoek. Over het algemeen ook heel goede kwaliteit en heel vers.
LikeGeliked door 1 persoon