Dove DermaSpa Goodness³ Handcrème

dove

In de Deautybox van Mei 2016 ontdekte ik de Dove DermaSpa Goodness³ Handcrème. Ik vond het toen een goed product, maar vroeg me wel af wat ik er in de winter zou van vinden als mijn huid veel droger is. Ondertussen heb ik dat kunnen uittesten!

Het idee achter deze DermaSpa lijn van Dove is de combinatie van een luxueuse spa-behandeling bij je thuis en een professionele dermatologische verzorging. Het verzorgen van ons lichaam zou geen routine mogen zijn, maar een moment van me-time met een mooie en verzorgde uitstraling als resultaat.

Deze handcrème bevat naast omega-olie ook Cell-Moisturisers®, een door Unilever gepatenteerde technologie. Cell-Moisturisers® zijn actieve bestanddelen afkomstig van natuurlijke zaadoliën. Ze zorgen voor het op peil houden van je vochtbalans. De omega vetzuren voeden en hydrateren.

Een tube van 75 ml kost nog geen 5 euro. De verpakking oogt luxueus. De structuur had ik liever iets dikker gezien, maar de handcrème smeert wel heel gemakkelijk uit. Je droge huid voelt na het aanbrengen onmiddellijk fluweelzacht aan, maar dit resultaat vermindert snel nadat je je handen gewassen hebt.

De geur is gecreëerd door Ann Gottlieb, de “neus” achter o.a. CK One en J’adore. De geur is heerlijk en een beetje exotisch; je ruikt romige vanille, muskus en rijke kokos.

Ik vind deze handcrème goed voor in de zomer,
maar in de winter volstaat hij niet voor mij.

Advertentie

9 thoughts on “Dove DermaSpa Goodness³ Handcrème

 1. Het goeie oude trucje van mijn oma – helpt voor alles!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ril al als ik de naam Dove lees! Ik ben allergisch voor iets wat in dit product zit! De huidarts raadt me ten stelligste af iets van dit merk te gebruiken. Ik weet dat ik allergisch ben voor bewaarmiddelen . Zit dit in dat product of is het de geur die ze hiervoor gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 3. dirk1heidi schreef:

  Lijk me een fijne handcéam te zijn, maar jammer genoeg kan ik niet tegen die producten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Flavie schreef:

  Ik gebruik die ook graag, maar het is zeker niet mijn favoriet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: