Zondagavond in Café De Mol

davAls trouwe fans van De Mol wilden we graag eens naar Café De Mol en zondag was het zover!
We werden verwacht bij Woestijnvis in Vilvoorde tegen 17.30 uur en het einde was voorzien rond 22.15 uur. Op voorhand kregen we nog een mail waarin vermeld stond waar we konden parkeren en dat we rekening moesten houden met het feit dat het erg warm zou zijn in de studio.

davToen we aankwamen kregen we een contractje dat we moesten ondertekenen om toelating te geven de opgenomen beelden te gebruiken. Op alle tafels stond chips klaar en drankjes mochten we zelf uit de frigo nemen. Vervolgens kregen we ook een plastiek zakje om onze smartphones in te steken die we dan bij het binnengaan van de studio moesten afgeven. Dit was om te vermijden dat we informatie zouden doorspelen (wat een vertrouwen ;) ) Spijtig want ik had hier graag een foto van mezelf in het decor van Café De Mol gedeeld!  Het werd dus een foto van het opgenomen televisieprogramma.

davEens de studio binnen kregen we allemaal een plaatsje en werden onze glazen en de versnaperingen regelmatig bijgevuld. Er hing een leuke en ongedwongen sfeer en ook de presentatoren Gilles Van Bouwel en Frances Lefebure kwamen heel sympathiek over. We keken eerst samen naar de aflevering van De Mol. Daarna was er een pauze en konden we buiten wat afkoelen (wat was dat nodig!). Vervolgens begon de opname van Café De Mol met als gasten James Cooke en Issabel (voormalig kandidate van De Mol in 2016 – de reeks waarin Gilles de Mol was). James denkt dat Pieter de Mol is en Issa gokt op Joke. Ikzelf verdenk Pascale al een hele tijd. Eventjes heb ik ook aan Katrien gedacht, maar dat was dus niet zo 😊

Kijken jullie naar “De Mol” en wie verdenken jullie?

Advertentie

17 thoughts on “Zondagavond in Café De Mol

 1. Samaja schreef:

  Ik kijk naar De Mol zelf, maar niet echt naar de bespreking achteraf. Ik dacht aan Katrien, maar die ligt eruit. Steve flaterde bij momenten zo hard dat ik twijfelde, maar hij ligt er ook uit. Nu verdenk ik Bahador.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mrs. Brubeck schreef:

  Baha of Lloyd!

  Geliked door 1 persoon

 3. Neen, ook dit jaar kijken we niet. Eén keer hebben we een aflevering opgenomen, maar na een kwartier zapten we weg. Gewoon ons ding niet…

  Geliked door 1 persoon

 4. Flavie schreef:

  Wij kijken ook naar De Mol, maar ik heb geen flauw idee wie het zou kunnen zijn.. Pascale misschien?

  Geliked door 1 persoon

 5. Hilde schreef:

  Ik volg het niet zozeer maar de dochter en haar vriend zijn wel trouwe fans :-).

  Geliked door 1 persoon

 6. kool-family schreef:

  Super dat je erbij was!!! Ik zat op Joke, ga nu voor Pieter.

  Geliked door 1 persoon

 7. Stefanie schreef:

  Fantastisch!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: