Heerlijk genieten bij Fish & Eat!

Patine, Meat & Eat en Fish & Eat zijn de drie horecazaken op het Antwerpse Zuid van slagerszoon Mo Aoulad. Hij leerde het vak aan de PIVA, de hotelschool van Antwerpen, en liep stage in verschillende sterrenrestaurants in het buitenland. Toegankelijkheid voor iedereen met topkwaliteit aan een lage prijs is zijn uitgangspunt!

Een tijdje geleden zag ik op Social Deal een aanbod voor 11.50 euro om kennis te maken met Fish & Eat! De deal bevatte een driegangenmenu waarbij je steeds kon kiezen tussen twee of drie gerechten.

Het kleine restaurantje is gelegen op het einde van de Volksstraat (schuin tegenover Yam Thai, het restaurant van Nathalie Meskens). Op straat voor de zaak waren werken aan de gang. Het blauwe tentje, het eenvoudige meubilair en het grote schilderij deden me denken aan visrestaurants van vroeger. Fish & Eat binnenstappen voelde een beetje teruggaan in de tijd. De meeste tafeltjes waren tegen elkaar geschoven en als de zaak vol zit, zit je wel erg dicht op mekaar. Gelukkig was er tussen ons en onze buren een tafeltje vrij. De ober was heel vriendelijk; hij legde de keuzemogelijkheden uit en bracht ons warm stokbrood. Voor mijn glas wijn werd een nieuwe fles opengedaan en het glas werd heel royaal gevuld.

Visbistro Fish & Eat serveert dus – zoals je al kon vermoeden – enkel vis. Als voorgerecht koos ik de rauwe zalm met komkommer en dille en dat is een echte aanrader! De calamares saté de Chine waren ook erg lekker, maar wij vonden de zalm het lekkerste.

Als hoofdgerecht opteerden we beiden voor de ravioli van zeebaars met calamares en krab. Subliem, een echte smaakbom! De ober zei dat we eventueel het dessert konden inwisselen tegen koffie of thee. Maar omdat alles zo overheerlijk was, wilden we ook de panna cotta met mango en speculoos proeven. Daarna konen we geen “pap” meer zeggen 😊

Je kan bij Fish & Eat natuurlijk à la carte eten. Als je echter zin hebt in de gerechten die wij gegeten hebben, kan je elke dag tussen 12 en 14 uur het 2-gangen lunchmenu nemen (zonder dessert) aan 18 euro. Verder zijn er ook enkele thema-avonden zoals “Crazy Gamba” op zondagavond.

Toen we het restaurant binnengingen hadden we absoluut niet gedacht dat we hier zo lekker zouden eten! De verhouding prijs/kwaliteit is erg goed. Alleen het interieur vind ik een minpuntje.
Wij gaan er in ieder geval binnenkort op zondagavond gamba’s eten!

10 thoughts on “Heerlijk genieten bij Fish & Eat!

 1. Mrs. Brubeck schreef:

  Een minpunt omdat je zo dicht op elkaar zit of omdat je het niet mooi vond?

  Geliked door 1 persoon

  • sandravda schreef:

   Omdat het tafeltje naast ons nog vrij was, hadden wij geen last van het dicht op elkaar zitten. Als de zaak volledig vol zit, zou mij dat wel wat storen. Het interieur kan je ook niet echt mooi noemen, maar het eten is super!

   Geliked door 1 persoon

 2. Lamoois schreef:

  Dat ziet er lekker uit! 😊

  Geliked door 1 persoon

 3. els schreef:

  Ziet er inderdaad wel lekker en origineel uit.
  Stond er echt niets van vlees op de kaart? Het zou wel fijn zijn om, zij het in beperkte mate, tegemoet te komen aan de vleeseters in een groter gezelschap.

  Geliked door 1 persoon

 4. Flavie schreef:

  Het ziet er lekker uit!

  Geliked door 1 persoon

 5. […] een erg goede ervaring bij Fish & Eat besloten we nog eens een restaurant te ontdekken met een Social Deal actie. Deze keer viel de keuze […]

  Like

 6. […] plein met verschillende restaurants. Deze keer besloten we Meat & Eat – het zusje van Fish & Eat – een bezoekje te […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: